Každoročne navštevujeme rehabilitačnú nemocnicu Tetis, kde ako v jedinej na Slovensku sú rehabilitácie a procedúry hradené zo zdravotného poistenia.

Rehabilitačný pobyt v nemocnici Tetis nie je iba o fyzickej obnove, ale aj o duševnom pohodlí. Pacienti sa cítia ako súčasť veľkej rodiny, kde každý člen tímu sa stará nielen o ich zdravotný stav, ale aj o ich celkový emocionálny blahobyt. Emka už má na tomto mieste svoje kamarátky a kamošov, čo výrazne prospieva k jej dobrej nálade počas liečby.

Nemocnica Tetis sa neobmedzuje len na štandardné rehabilitačné postupy. Ich prístup je holistický, zahŕňajúci nielen fyzioterapiu, ale aj psychologickú podporu a rehabilitáciu. Pacienti majú príležitosť vyskúšať metódy a techniky, ktoré sú prispôsobené ich individuálnym potrebám.

Emka sa vyjadrila o svojom pobyte v Tetise s nesmiernym nadšením. Hovorí o vytvorení nových priateľstiev, o podpore, ktorú získala od terapeutov, a o pozitívnej zmene, ktorú prežíva nielen na fyzickej úrovni, ale aj v svojom vnútornom svete.

Rehabilitačná nemocnica Tetis tak predstavuje viac než len miesto uzdravenia; je to komunita, ktorá podporuje pacientov na každom kroku. Je miestom, kde emócie hrajú kľúčovú úlohu v procese uzdravenia, a kde sa snaha a starostlivosť spájajú s modernými metódami na dosiahnutie najlepších výsledkov.